zondag 13 december
lagedijk 146
dromen over feest

Theatermijn met ‘Theatraal’, interactief theater

13:00-13:30 uur
14:00-14:30 uur
15:00-15:30 uur
16:00-16:30 uur

Wat is Theatraal? Heb je daar kostuums, decor, licht en geluid voor nodig? En wanneer speel je té theatraal… misschien weet jij het.

Twee leerlingen van Theaterschool Theatermijn hebben de opdracht gekregen een theatrale voorstelling te maken. Hiervoor doen ze, met behulp van het publiek, een onderzoek. Met scenes uit Romeo & Julia (theatraler krijg je het niet) proberen ze verschillende ideeën uit en het publiek is even de regisseur. Eén uitdaging: beide spelers denken heel anders over wat theatraal is, dus of dat gaat samenkomen…

Theatraal is een onderdeel van het leerplan bij theaterschool Theatermijn. Voor de leerlingen is er een meerjarig leerplan waarin ze elk jaar een stapje verder kunnen groeien. Theatermijn zit met het eigen theater in Koog a/d Zaan en is naast theaterschool er ook voor jonge theatermakers, amateurs en het onderwijs.

website

tuinstraat 27a
dromen over feest

Workshop Droomtoneel (8-12 jaar)

15:00 Presentatie

In de voormalige Tuinstraatschool is er voor het eerst een toneelworkshop te volgen. Onder leiding van Vanessa Werkhoven van Jeugdtheaterschool aan de Zaan gaan maximaal 20 kinderen van 8 t/m 12 jaar ervaren hoe het is om in de huid van iemand anders te kruipen.

In een 2 uur durende improvisatieles krijgen ze de kans om kennis te maken met toneelspelen. Aan het eind is er een interactieve sessie met publiek!

De kosten zijn 5 euro per kind. Wees er snel bij.

Stuur een mailtje naar [email protected] met je naam en dat je mee wil doen met 'droomtoneel'. Voor vragen kun je ook op dit adres terecht.

dromen over feest