zondag 13 december
zaandijkerkerk

Culturele en culinairemarkt

12:00 tot 17:00 uur

De Zaandijkerkerk wordt gerestaureerd, er komen 11 woonunits in. Maar zover is het nog niet. Begin december wordt de kerk casco opgeleverd. Er zijn nog geen voorzieningen en het glas zit nog niet in ramen, maar toch.

Met de eigenaar van het pand de Stichting Stadsherstel organiseren wij op zondag 13 december 2015 tijdens Dromen over Feest in de kerk een “feestelijke markt”. De fanfare ‘Toeters en Bellen’ loopt om 11:45 uur vanaf ‘de Blijdschap’ aan de Smidslaan over de Lagedijk naar de Zaandijkerkerk en start hiermee de festiviteiten.

Op de markt zullen oa. de volgende artikelen worden verkocht: gluhwein, chocolade, luxe broodjes, koffie, en geitenkaas maar ook tasjes, mapjes, woonaccessoires, speelgoed, Nepalese kado’s, edelmetaal sieraden, curiosa, kerstspullen/beeldjes en tegeltjes. Een traiteur is aanwezig om uw papillen te strelen en ook kunt u hier een biertap vinden. Age de Boer en Carola Walther zullen met hun accordeon verrassingsoptredens verzorgen. Ook zijn er diverse andere optredens.

website
facebook

Octetten West Side Sound

15:15 uur

Een gedeelte van dit koor splitst zich in twee octetten die achtereenvolgens een paar liederen in barbershopstijl zingen.

dromen over feest

SingerG

16:15 uur

SingerG is een bruisende Amsterdamse vocal popgroep. Zij zingen een repertoire van hedendaagse popknaller, retro soul en alles er tussenin. Dit alles doen zij met slechts één instrument, hun stem.

website
facebook
twitter

dromen over feest